Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru ca, in ultima vreme, s-au acumulat prea multe tensiuni si nemultumiri, iar ei sunt hartuiti de o sumedenie de probleme, intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, Racii vor dori un strop de pace in familie, o clipa de ragaz. Nu vor fi indiferenti la ceea ce se petrece in jurul lor ci, doar, mai toleranti si mai preocupati sa nu-si strice bruma de echilibru interior pentru toate fleacurile.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, exista toate sansele astrale ca sa se petreaca exact ceea ce nu-si doreau: sa-i supere cineva apropiat, sa-si faca griji cu privire la felul in care se poarta sau vorbeste si gandeste copilul lor, la felul in care evolueaza o relatie sentimentala. Etapa mai poate aduce, in functie de horoscopul personal al fiecaruia, pareri de rau, banuieli, gelozie, revolta fata de propriile limite si incapacitati de a se fi ridicat la inaltimea exigentelor si asteptarii celor din jur.

La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si va declansa o predispozitie spre relaxare, abandon sau chiar fuga din fata factorilor de stres, dorinta de vindecare, de reechilibrare. Acelasi tranzit mai poate dezvalui, latura ascunsa a unei situatii neclare prin discutii aluzive, cu subinteles sau pur si simplu, prin declaratii, marturisiri, dezvaluiri ale unor dovezi concrete, demascari, etc.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, nativii vor dori sa inlature un obstacol din calea activitatii lor profesionale reusind sa impresioneze si sa convinga, mai ales dupa 6 iulie, cand Mercur va intra in zodia Leului, ceea ce le va spori combativitatea si puterea de a-si sustine punctul de vedere cu argumente solide.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, incep sa se puna probleme parteneriale pe multiple paliere relationale, care se vor activa, una cate una sau mai multe deodata, in functie de logica momentului lor existential prin care vor trece atunci.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...