Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, stari nervoase inegale ca intensitate, care vin si trec, modificandu-le nativilor, de cateva ori pe zi, starea de spirit. Organic, segmentul cel mai solicitat va fi sistemul nervos care controleaza activitatea bratelor si a mainilor precum si sistemul nervos, arterial si muscular al aparatului loco-motor.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, Luna va strabate zodia Racului, pe care o guverneaza, aflandu-se in domiciliu; o Luna puternica ce va accentua sensibilitatile organice, psihice sau sufletesti ale nativilor de unde si marea lor receptivitate fata stimulii exteriori: amintiri, emotii, trairi artistice sau religioase, creativitate, dragoste, dor, nostalgie, vise si sperante. Revenita in Pesti, din 3 aprilie, planeta Venus, desi retrograda, va contribui, intr-o masura mai redusa decat daca s-ar fi aflat in mers direct, la o stare de bucurie, de euforie (de la caz la caz si cu o motivatie intemeiata).

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, unele persoane care apartin acestei zodii vor avea doua posibilitati: fie se adreseaza conducerii intreprinderii unde lucreaza si cer sau explica de ce ar trebui sa li se aplice alt regim salarial sau aceste schimbari vin fara negocieri, ca urmare a aplicarii unor acte normative de ultima ora. Teoretic, suma cu care li se va mari salariul va fi una multumitoare, reparatoare si convenabila ca formula contractuala.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), consultari cu prietenii, sondarea opiniei celor apropiati cu privire la o initiativa careia doresc da-i dea curs, apel la specialistii in domeniu sa se pronunte pe un aspect economic sau juridic ce conditioneaza activitatea vizata.

7 si 8 aprilie vor evolua de scheletul unei constructii astrale care va pune in prim-plan cariera, succesul, ascensiunea sau dimpotriva insuccesul, “presa proasta”, subrezirea autoritatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...