Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), nativii vor depune mult efort pentru a fi corecti, meticulosi si eficienti in demersurile care presupun discutii cu toate ca intalnirile si dialogurile nu vor fi confortabile. Unele se vor lovi de precautii si reticente ce tin de conduita, de constiinta ori de convingerea lor intr-o privinta ce intra in contradictie cu realitatea sau cu solutiile ce se intrezaresc. Prima lor reactie va fi sa amane, sa verifice, sa “dea un pas inapoi” sau sa evite sa-si asume riscuri si raspunderi pe care nu sunt siguri vor fi capabili sa le sustina. Deplasarile se vor face cu neplacere, si disconfort, ori vor fi grevate de complicatii administrative. Nu este un moment prielnic pentru a se rezolva, pe calea dialogului, nici o problema de serviciu sau de munca.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, daca nu pot rezolva chestiuni legate de casa, gospodarie, familie macar sa nu le complice ori sa nu se enerveze. Motiv pentru care vor adopta o tactica menita sa aplaneze, sa temporizeze sau sa delege respectivele probleme celor apropiati.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), Racii “nu vor sta bine cu sentimentele”. Acestea sunt rascolite de amintiri, amplificate de cuvinte si gesturi venite din partea celor cu care se afla in disputa. Unii parinti pot fi suparati din cauza copiilor care le ofera surprize. Altii devin – iarasi!, gelosi si dificili in relatiile personale. In acest rastimp, Mercur si Venus vor incepe sa lucreze pentru redresarea situatiei banesti de moment. Nu este vorba de sume mari de bani ci doar de rezolvarea convenabila a unor plati, datorii si cheltuieli.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie, unele persoane, mai ales cei maturi, vor dori sa infranga vointa unui sef, conditiile unui act normativ, dispozitiile unei institutii prin cereri, petitii, memorii sau audiente ori ale masuri legale, publice. In toate aceste demersuri, nota generala va fi cea de legalitate, dreptate, moralitate sau justitie, fara a fi insa vorba de un proces propriu-zis.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...