Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie care traieste, prin reflex, intreaga semnificatie si forta de expresie astrala a fazei de Luna Noua din Capricorn, respectiv din casa lor a VII-a, care isi va pune amprenta pe intregul an 2016.

Relatii parteneriale, de afaceri, conjugale, colaborarile de orice fel, contractele, dusmaniile, procesele, pozitiile divergente in varii chestiuni, toate vor purta marcajul unor contradictii majore care vor dura, dintr-o perspectiva, pana in mai, din alta perspectiva, pana in 2017.

Chiar daca, pentru moment, unii vor spune, uitandu-se in jur, “iata, nu mi s-a intamplat nimic”, peste ceva vreme vor constata ca o serie de relatii si evenimente vor avea originea in aceasta perioada si in acest context astrologic. Pe 11 si 12 ianuarie, pe nativi ii asteapta mici surprize de natura materiala. Risc de conflicte cu copiii pe teme banesti sau provocate de pagubele pe care acestia le fac iar parintii din Rac trebuie sa le achite.

Intre 13 si 14 ianuarie, teoretic, peisajul astral ar trebui sa le fie favorabil, realizandu-se mai multe trigoane regale, aspecte armonice pe semne de Apa, care sa le permita sa se refaca sufleteste, psihic, sa se echilibreze trupeste.

Exista insa si o alta semnificatie a acestui scurt rastimp care poate functiona pentru o categorie de nativi, in functie de relatia acestui tranzit cu schema astrala a nasterii lor, care va bloca demersurile menite sa le inlesneasca o pregatire profesionala, un dialog oficial sau o relatie cu strainatatea. Examenele se vor purta sub un semn complicat, cu amanari, intarzieri, piedici, mici conflicte sau nesanse.

A se evita, pe cat posibil, in aceasta perioada, verificarea cunostintelor intr-un cadru organizat sau competitional. Pe 15 ianuarie, este bine ca Racii sa nu-si faca ambitia cu nimeni si sa nu se puna la mintea oricui. Unele ipostaze de viata pur si simplu nu merita consumul lor nervos, altele insa, pot fi niste provocari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...