Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), aspectele de viata parteneriala impun anduranta. Sentimentele si trairile pe care acestea le provoaca tin de, ceea ce se cheama, metaforic vorbind, “suflet harsait”. Partenerul pune probleme in cuplu sau acesta are probleme care se rasfrang asupra nativului din Rac. Relatia devine dificila prin comunicarea greoaie, marcata de indisponibilitatea celui cu care traieste sau colaboreaza nativul de a spune ceea ce simte, ce crede sau ce vrea cu adevarat si care manifesta reticenta, raceala si izolare fata de cei din jur. Negocierile devin dificile, impacarile aproape imposibile (genul “fiecare o tine pe a lui”). Unele tensiuni parteneriale se complica cu componente personale, familiale care impiedica rezolvarea situatiei. Nu porniti procese pe acest context astral.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), surprize care pleaca de la bani si provoaca sentimente rascolite sau, invers, sentimentele au de suferit de pe urma unor imprejurari de natura financiara ori patrimoniala.

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), relatiile cu copiii (la o varsta ce depaseste adolescenta), ii pot nemultumi pe parintii Rac pentru experientele personale dureroase prin care trec sau pentru optiunile lor nefericite.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, se vor intensifica discrepantele intre interesele personale si conditionarile exterioare: etapa de constrangeri, minore sau majore, in functie de varsta si locul nativilor in societate. In cazuri particulare (cei nascuti in noiembrie 1933, inceput octombrie 1945, inceput de septembrie 1957, sfarsit de ianuarie 1969 si ultimele zile ale lunii august 1969, prima decada a lunii decembrie 1980, a doua decada a lunii noiembrie 1992), casa, averea si relatia cu rudele poate trece printr-o etapa importanta, teoretic, favorabila.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...