Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Va fi o Luna puternica, in domiciliu, care va rezona interesant si armonios cu Neptun si Chiron din Pesti si cu cvartetul din Scorpion (Soare, Saturn, Venus, Mercur).

Aceste doua zile si jumatate se pot constitui intr-o adevarata resursa energetica, dar si intr-o adevarata „oferta” astrala: vor putea sa se linisteasca trupeste si sufleteste: se vor putea bucura de viata, de tihna, de un moment de relaxare, se vor putea echilibra spiritual sau se pot bucura de cele sfinte (o slujba, un dialog util cu un preot, lectura unor carti religioase etc.).

Memoria ar trebui sa functioneze bine. Altii pot avea intuitii si presimtiri interesante, de care este bine sa tina cont, si pe care ar fi indicat ca, in aceste 2-3 zile, sa le noteze pentru a reveni asupra lor cand va fi cazul.

Pentru unii, latura afectiva s-ar putea sa fie ceva mai tulbure. Aici, factorul varsta este esential: cei tineri si fara experienta de viata pot avea reactii disproportionate, iar cei in varsta se vor inchide in sinea lor, fara a rosti cuvinte sau fara a lua decizii, lasandu-se coplesiti de mahnire. In unele cazuri, unde parintii au fost nevoiti sa recurga la masuri categorice in ceea ce priveste educatia copiilor sau modul in care evolueaza relatia parinte/copil, vor vedea primele rezultate, dar conflictele verbale si ostilitatea nu dispar prea usor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...