Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru cei care s-au nascut in zodia Racului intrarea planetei Jupiter pe 11 august in casa a III-a legata de scoala, studii, invatatura dar, totodata si casa relatiilor cu vecinii, fratii constituie un factor pozitiv. Multe dintre relatiile cu persoanele cunoscute se stabilizeaza, evoluand in perimetrul avantajului reciproc.

In al doilea rand, pentru toti cei care doresc sa progreseze prin cunoastere, invatatura este acum un fel de a trai intalnirea cu diferitele domenii de predare la scoala, la facultate sau in cadrul cursurilor de specializare, acceptata ca o etapa important si necesara, nativii nemaiavand sentimentul unei corvezi ori de cate ori vor fi nevoiti sa puna mana pe carte ori sa faca exercitii practice. Din 11 august pana la inceputul lunii septembrie a.c., ei pot sa acopere golurile din pregatirea lor pentru a face fata onorabil la examene si verificari. Saptamana le mai aduce acestora posibilitatea de a intalni o persoana care sa-i simpatizeze, sa-i ajute sau sa le dea incredere (8 august).

Pe 9 si 10 august le vin informatiile pe cai diferite, din mai multe parti, care privesc aspecte de viata diferite, cu toate sunt utile intr-un proces de lamurire interioara. Pe 11 si 12 august, Racii vor fi mai sensibili, mai emotivi, mai lesne de suparat dar si mai usor de impresionat, de cucerit sau de convins.

Pe 13 si 14 august se poate produce (sau doar anunta) o schimbare in statutul lor financiar, legata in principal de locul unde muncesc. Intreaga saptamana pot face drumuri scurte cu un scop practic, mai ales administrativ.

Atentie, exista o ipostaza astrala, activa intre 8 si 11 august, cand atat barbati cat si femei pot sa piarda bani din cauza unei relatii sentimentale cu o persoana de proasta calitate, speculanta si manipulatoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...