Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 noiembrie ii incearca impulsul de a rezolva o chestiune, de a face ordine in preajma sa, de a limpezi lucrurile care s-au complicat in relatiile unora, cu fratii si surorile, cu vecinii, cu o serie de cunoscuti ocazionali.

Moment bun pentru examenele ce presupun verificarea unei abilitati tehnice sau a unei capacitati de a decide si conduce activitati practice. Pe 8 si 9 noiembrie incepe sa se manifeste beneficiul tranzitului planetei Venus prin segmentul familiei, al rudelor de sange dar si al averii sau chiar al unui patrimoniu modest ce poate aduce un avantaj, indiferent de natura lui.

Intre 10 si 12 noiembrie la pranz, tot ceea ce tine de relatiile cu copiii sau cu o persoana iubita este supus stresului astral care rascoleste si complica lucrurile. Pe unii nativi incepe sa-i roada gelozia. Dar sunt si elemente pozitive in acest context, daca este vorba de nativi care desfasoara activitati artistice si de creatie care pot fi remarcabili in performantele lor scenice sau interpretative prin subtilitate, capacitate de a convinge si emotiona.

Ziua de 11 noiembrie, cand se va produce faza de Luna Noua, poate fi una speciala sau, dupa caz, exceptionala, aducandu-i in fata unei situatii noi in care va trebui sa reactioneze cu suplete si inteligenta. Marte va intra la sfarsitul zilei de 12 noiembrie in Balanta, generand dorinte afirmate imperativ, energic, taios in relatiile cu parintii, cei in varsta, rudele in generand. Marte va impune urgente si situatii neprevazute care se “impiedica” de chestiunile familiale.

Pe 13 noiembrie, Racii vor avea impresia ca sunt importanti si, poate ca, impresia lor nu este una subiectiva, ci una justificata de ceea ce pot rezolva la locul de munca, intr-un cadru legal dar dificil de controlat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...