Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 07-13 Mai 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07-13 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 07-13 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, unii Raci vor simti nevoia sa-si consolideze existenta prin trainicia unor relatii apropiate in care prietenia, increderea si scopurile comune sa le dea sentimentul ca nu sunt singuri, ca sunt utili celor din jur sau ca sunt pretuiti. Dorinta este fireasca, destul de puternic resimtita si, pentru inca niste zile, nativii au sansa de a intalni persoane serioase, de nadejde care sa le fie alaturi. Acest aspect de viata este sustinut de relatiile bune pe care le fac planetele care tranziteaza semnele de Pamant si care le activeaza, in prezent, in afara casei a XI-a, si casele a VII-a (a parteneriatelor si colaborarilor sau chiar a casatoriei) si casa a III-a a comunicarii.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, framantari interioare legate de felul in care evolueaza lucrurile la locul de munca, unde se inregistreaza unul sau mai multe conflicte, litigii sau unde planeaza iminenta unor transformari majore. Perioada in care nativii vor asimila mai greu noutatile si in care vor dezvolta adevarate inhibitii ori de cate ori vor trebuie sa decida repede sau sa se exprime in public. Risc de a nu se intelege, in postura de pacienti, cu un medic asupra unui mod de viata, regim, terapie, tratament pe care trebuie sa le urmeze. Doar ca, de asta data, reticenta sau neincrederea lor in solutia care li se ofera este justificata prin intuitia, mai greu de inteles de catre cei din afara, cu privire la corectitudinea unui diagnostic sau la legitimitatea procedurii insasi. Este bine sa-si urmeze instinctul.

Intre 10 si 11 mai se contureaza o perioada in care Racii, in bunul renume al zodiei lor, se vor crampona de o idee, de o situatie, de o dorinta.

Intre 12 si 13 mai, banii, veniturile, salarizarea, vor fi o problema esentiala. Pentru unii se va pune problema implicarii in mai multe activitati retribuibile, din dorinta de a castiga bani sau de a accepta mai multe oferte si solutii profesionale pentru a se afirma.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...