Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fata de lunile anterioare, cerul astral al acestor nativi s-a limpezit de-a binelea. Harta cerului pentru perioada cuprinsa intre 6-12 iunie nu le aduce provocari, dimpotriva o serie de ipostaze pe care le pot specula inteligent in favoarea lor.

Intrarea planetei Venus, Micul Benefic, in casa a II-a a banilor obtinuti din munca, poarta premizele unor posibile avantaje banesti care decurg din munca si activitati retribuite sau posibilitatea de a echilibra regimul platilor si recuperarii unor sume de bani in varii situatii (compensatii, despagubiri, gratificatii etc.).

Intre 6 si 8 iunie situatia favorabila care se reflecta dinspre casa a II-a spre casa a VIII-a a banilor care vin in urma unor relatii cu oameni si institutii se imbogateste cu tot felul de surprize sau ipostaze inedite de viata care ii pot permite cate unui nativ sa rezolve o situatie, pana nu demult delicata, intr-un chip care nu ridica riscuri suplimentare si efort.

De la caz la caz, aceste rezolvari pot avea ceva spectaculos prin felul in care se petrec sau poate conditiile care se pun pentru a se rezolva cumva o finantare, un imprumut, un ajutor sunt dintre cele mai putin obisnuite. Din 8 iunie dupa-amiaza si pana pe 10 iunie seara, Racii se lasa dusi de valurile gandurilor, meditatiilor, trairilor subiective, impresiilor. Unii le pot valorifica in chip util, creativ altii doar invata si se slefuiesc spiritual.

Pe 11 si 12 iunie, Luna, guvernatorul lor, va tranzita Berbecul, respectiv casa a X-a si, de acolo, va arunca provocari si premize ale unui nou care se poate instala in viata lor, in meserie sau in regimul demnitatilor, oarecum fortat sau brutal.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...