Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 8 si 9 sunt oarecum speciale pentru acesti nativi care primesc baia astrala a unei pozitii favorabile (Luna in Rac, in domiciliu), ceea ce ii va transforma in niste persoane sensibile, dar si mai putin rezonabile.

O serie de sectoare de viata personala vor fi supuse unor factori de stres, de enervare. Dupa 10 decembrie, cand, in Capricorn, isi va face aparitia planeta Venus, in tranzit pana pe 3 ianuarie 2015, casa a VII-a a relatiilor parteneriale va cunoaste momente a caror dinamica va fi lenta, dar teoretic favorabila.

Pentru unii, in functie de horoscopul personal, aceasta functie pozitiva poate fi amplificata, in cazul altora, diminuata. Totusi, unele negocieri “stranse” cu privire la salarizare, castig sau atributii intr-un colectiv, se pot desfasura in folosul Racilor.

Un avantaj discret pot avea acestia pana la Anul Nou si in privinta unor chestiuni ce tin de lege, ordine sau proceduri. Luna Plina priveste cele doua case ale sanatatii. Sistemul neuro-vegetativ este cel vizat in principal, circulatia arteriala secundar si, in ansamblul anatomo-fiziologic, se pot inregistra disfunctii la nivelul aparatului locomotor, al manualitatii, al digitatiei si dexteritatii manuale, sau al coordonarii miscarilor articulate in contextul unor exercitii fizice (sport, dans, antrenamente).

Cei care se stiu cu tulburari de circulatie periferica arteriala afectata este bine sa nu faca efort fizic: odihna, repaus, medicatie, alimentatie cumpatata, fara imprudente.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...