Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 septembrie existenta acestor nativi se desfasoara mai putin public sau vizibil chiar daca sunt solicitati intr-un astfel de registru. Principala lor preocupare va fi sa “gaseasca solutii”.

Pentru asta citesc, se informeaza, analizeaza, intreaba, reflecteaza, iau decizii pe care le slefuiesc, nuantandu-le diplomatic. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, Luna va strabate zodia Racului, semnul lor natal; va fi o Luna puternica, in domiciliu, care ii va influenta in tot ce fac.

Capacitatea lor de a se izola de restul lumii va fi, in acest rastimp, mai mare, puterea lor de a reflecta si mai pronuntata, doar ca, uneori, din atata gandire si razgandire, ei pot amana o decizie, se pot bloca intre solutii sau pot amana o hotarare pentru un moment ulterior, cand, spera ei, vor fi mai in forma. Intre 9 si 11 septembrie dimineata, pe unii ii pot acapara chestiunile banesti. Parca ar “arde”, atat de urgenta poate fi nevoia de a face niste cheltuieli, de a onora plati, de a cumpara ceva. Pentru altii, aceste chestiuni financiare pot fi legate de regimul salarial.

Din 11 septembrie dimineata, Racii intra intr-o faza a pragmatismului, a eficientei: totul este gandit, calculat, asezat in tipare logice de actiune. In intreaga saptamana, cu un accent in plus, intre 7 – 9 septembrie, se construiesc o serie de ipostaze de viata contradictorii intre viata lor personala, chestiunile de familie, segmentul parteneriatului de orice fel, implicit cel matrimonial, si ipostazele publice, imaginea, cariera, unde pot aparea tot felul de situatii care ciudate, care neobisnuite ce-i solicita, ii supara dar ii si obliga sa reactioneze. Un sambure de conflict, dar si de abuz, ce se comite asupra lor se poate observa intr-unul sau in mai multe dintre sectoarele mai sus amintite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...