Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), se pot ivi discrete probleme in cuplu sau intre parteneri si asociati. Situatia, desi, ii va pune pe ganduri, va putea fi rezolvata cu maturitate si obiectivitate.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, Racii pot primi informatii, in mare parte exagerate sau prezentate deformat, care ii vor pune pe jar. E bine sa-si mentina cumpatul, sa nu le ia pe toate ad litteram sa se informeze, sa verifice, sa raporteze orice modificare cu privire la bani, facturi, contracte, prevazute de o modificare legislativa la situatia personala, reala, concreta, fara extrapolari de genul “dar daca…”. Va fi nevoie de stabilitate interioara, pentru ca, din 9 noiembrie, in acest sector, isi va incepe tranzitul planeta Marte, care va crea situatii stranii, ce vor trebui abordate lucid, eficient si in cunostinta de cauza. Acelasi tranzit ii va transforma pe nativii din Rac in persoane vulnerabile in fata unor instalatii si aparate (cele mai multe functionand pe baza de curent electric, care emit radiatii sau unde electromagnetice) care se pot defecta, provocandu-le rani sau traumatisme corporale precum si in fata unor mijloace de transport care pot fi cauza unor accidente.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, unii nu vor fi in apele lor; se vor cuibari in amintiri, vor fi lacrimogeni, sensibili, emotivi, vulnerabili afectiv. Manati de tristete si singuratate, unii vor fi tentati sa accepte o invitatie care va permite, astfel, inceputul unei relatii. Relatia nu va tine, persoana in fata careia au cedat nu va fi partenerul de care au ei nevoie iar pe 11 noiembrie, vor avea “mana proasta” in orice alegere. Surprize mai putin placute de la copii sau chiar certuri cu acestia.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), cei care au functii se vor confrunta cu opiniile dure ale celor care nu sunt de partea lor: incep ostilitatile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...