Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Accentuate divergente de opinii manifestate de Raci fata de partenerii de viata, de afaceri sau colaboratori, pe 5 martie. Nativii nu sunt dispusi sa accepte argumentele, punctele de vedere, variantele acestora pentru a solutiona o problema, dand dovada de rigiditate, de “fixitate” sau de frica in fata asumarii unor riscuri.

Alteori, poate ca nativii se raporteaza corect la realitatea cu care se confrunta dar, o sumedenie de conditionari exterioare ii “leaga de maini”, in sensul in care deciziile lor ar putea leza pe cineva din familie, partenerul de viata sau ar avea efecte asupra imaginii personale, a functiei, a autoritatii.

Intre 5 martie dupa-amiaza si 7 martie, Racii pot avea idei inspirate pentru a rezolva o chestiune baneasca. Intre 8 si 9 martie, planetele care tranziteaza zodia Pesti le vor da aripi. Cei care desfasoara activitati artistice, creative sau interpretative pot face o impresie excelenta sau, daca se prezinta la jurizari, auditii, preselectii, nominalizari, pot da lovitura; respectiva nominalizare, o data confirmata, daca va fi si onorata, le va putea schimba viata, le va deschide noi orizonturi de afirmare si realizare personala.

Important este si locul unde se vor petrece aceste intalniri: la drum, departe de casa, in alta tara etc. Axa celor doua case ale comunicarii, a schimburilor de idei si informatii, poate fi amprentata de faza Lunii Noi sau de Eclipsa de Soare care pot scoate in evidenta dezinformari, prejudecati, carente de gandire sau lacune in pregatirea profesionala de care nativii din cauza carora o serie de confruntari cu specialisti sau examinatori etc. nu vor avea succesul scontat.

Deplasarile sunt pandire de amanari, intarzieri, dezamagiri, esecuri; de aceea, e bine ca ele sa fie decalate cu 2-3 zile in minus sau in plus fata de 8/9 martie. Zilele de 10 si 11 martie ii vor pune in dificultate pe Racii care au atributii publice, un grad mare de raspundere sau o imagine de aparat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...