Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cu fiecare zi cu care ne indreptam spre 11 decembrie, cate ceva din punct de vedere astral se pozitioneaza pe harta cerului de nastere al Racilor, indicandu-ne locurile unde, la unii sau doar la altii, se vor produce schimbari si evenimente.

Prima miscare o anticipeaza Luna, care, intre 5 si 7 decembrie, pana la ora 14.00, va opera pe casa a IV-a, provocand tensiuni si ingrijorari ori chiar conflicte si gesturi menite sa reactioneze, la randul lor, brutal, de vreme ce le este atacata familia, linistea casei, averea.

Poate ca, in cazul unor nativi, in joc intra si interesele sau deciziile parintilor si rudelor mai in varsta, care le complica existenta si cu care nu pot ajunge la o intelegere. De vina este o fundamentala diferenta de mentalitate. Din dupa-amiaza zilei de 7 decembrie pana pe 9 decembrie, alte valuri astrale au menirea sa-i tulbure.

Uneori poate fi vorba de gelozie, alteori de ambitie. Aceste sentimente traite intens pot fi motivate de dorinta parintilor de a-si vedea copiii inscrisi pe o directie de viata buna in convingerea lor, cu care copiii insa nu sunt de acord, drept care se revolta.

Partenerul de sufletul nu e inca, pe deplin, partenerul lor. Tendintele generale vor fi doua, conditionate de varsta, bani, loc in societate: ori se izoleaza, ori trec si mai intens la un pressing afectiv. Nici una dintre variante nu le va aduce succesul sau victoria scontata. Pe 10 si 11 decembrie vor gasi de cuviinta sa se ocupe de munca, atributii de serviciu.

Ceva insa acolo, la locul de munca, se transforma, evolueaza rapid, obligandu-i si pe ei sa se adapteze din “mers”. Pe acea casa, pe 11 decembrie, se va produce si faza de Luna Noua. Din 10 decembrie, Mercur va incepe sa tranziteze casa a VII-a si le va acutiza dorinta de ordine, corectitudine si rigoare in toate relatiile, contractele si parteneriatele.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...