Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, nevoia de a gasi pe cineva de incredere cu care sa interactioneze sau cu care sa se sfatuiasca.

Pe 4 noiembrie dimineata, la ora 7:22′, va avea loc faza de Luna Plina in Taur care le-ar putea scoate in cale o persoana pe care se pot baza sau care ii pot introduce intr-un cerc nou de cunostinte. In plan sentimental insa, Luna Plina poate accentua trairile crispate, marcate de ingrijorare, egoism, gelozie, spirit posesiv manifestat fata de cei dragi, inclusiv fata de copii.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, dialoguri interioare; Racii se “iau la intrebari”, isi verifica informatiile, analizeaza, isi remodeleaza opiniile.

In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului, respectiv in casa a VI-a a sanatatii, permitand o refacere rapida dupa afectiuni sau accidente suferite la brate, maini, degete. Tranzitul mai patroneaza discutiile cu miza juridica, eventual, privitoare la o decizie medicala. In relatiile de munca, se intrevad discutii pe chestiuni concrete, de legalitate ale unor contracte sau masuri organizatorice.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, tranzitul Lunii va accentua discrepantele latente din casele a IV-a, a VII-a sau a X-a. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului, instalandu-se in sectorul relatiilor sentimentale. Ea va influenta viata afectiva in chip destul de neplacut, uneori, introducand ganduri viclene, tendinta de a banui, de a insinua, de a supraveghea sau de a aduce acuzatii nascute din gelozie, frica ori neimplinire sufleteasca.

Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in Capricorn, adica in casa a VII-a, de unde va vicia, multe luni de acum in acolo, relatiile parteneriale. Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, nevoia de a impresiona prin banii cheltuiti (risipiti?) sau de a formula revendicari salariale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...