Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, impuls interior de a cultiva ori de a mentine bunele relatii de prietenie cu una sau mai multe persoane din cercul lor de apropiati, chiar daca aceia nu reprezinta un factor de incredere si de onestitate, daca asa le dicteaza interesul de moment.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, conflicte interioare, multe dar mica intensitate sau de mica importanta, care reflecta tensiunile de la locul de munca, relatiile ocazionale grevate de convingerile personale care intra in contradictie cu felul acelora de a gandi si actiona. Multa zvonistica in jurul unor schimbari preconizate la locul de munca. Posibile schimbari ale unor raporturi de “forta” in echilibrul activitatii profesionale curente (pleaca unii sefi, directori, patroni, vin altii noi, mai putin agreati, etc.). Stare generala organica, fluctuanta, cu modificari frecvente ale starii de spirit perturbate de enervari; discrete tulburari ale circulatiei arteriale sau ale fiziologiei sistemului hepatic.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, Racii vor incerca sa nu se mai risipeasca in trairile generate de evenimentele cotidiene care le consuma energia si le fura linistea. Se identifica posibile schimbarile in plan social, profesional, de imagine si de autoritate sau in plan familial.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, modificarile salariale nu sunt excluse dar nu intotdeauna ele se vor produce in directia dorita de nativi de aceea, e bine ca Racii sa nu aiba pretentii exagerate: nu e momentul indicat pentru a face saltul financiar visat. Din 10 martie, planeta Marte va incepe sa tranziteze casa prietenilor, ceea ce le va permite sa stranga legaturile cu una sau mai multe persoane din cercul de apropiati. Casa constiintei superioare, a idealurilor si a progresului intelectual sau spiritual este excelent sustinuta astral.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...