Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), se vor manifesta influxurile fazei de Luna Noua care se va produce in dimineata zilei de 5 iunie, influxuri sporite, purtand amprenta pozitiva a conjunctiei pe care Luminariile o fac cu Venus, in acea zi. Perioada este pozitiva pentru starea interioara a nativilor: pentru mental, pentru psihic, pentru sufet, pentru ganduri, pentru dezvoltarea motivatiilor interioare, pentru limpezimea perceptiilor. Dar, exista si multe cuadraturi si opozitii care pot tulbura unele directii de viata si activitate sau unele perceptii, impingand spre subiectivism si deformarea realitatii cand ar fi vorba, de exemplu, despre sanatate. Unii vor avea impresia ca vindecarea lor bate pasul pe loc. De vina ar fi, in viziunea lor, medicamentul – care nu ar fi cel indicat, analizele – care nu ar reflecta corect starea organismului, medicul etc. Alteori, aceste contradictii se pot ivi pe fondul unor relatii apasatoare la locul de munca. Cei tineri vor fi dezamagiti, cei maturi exasperati iar cei care se indreapta spre pensie speriati de perspectivele care se contureaza. De aceea, e nevoie de un efort special de luciditate, de rabdare si autocontrol.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), premizele astrale conduc spre o accentuare a laturii emotionale, spere subiectivism, spre lacrimi, regrete, revolte si framantari interioare. Daca la acest tablou de fond se adauga si evenimente care ii lezeaza afectiv atunci va fi nevoie ca Racii sa faca efortul de a iesi din acest marasm prin activitati sociale, prin preocupari care sa le dea satisfactii si prin compensari pozitive.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), banii si functia vor fi legate intre ele, in ipoteza unui castig banesc sau al unui avantaj material. Dupa ora 16 a aceleiasi zile, Racii pot inregistra intarzieri, piedici sau amanari ori complicatii administrative care privesc o calatorie proiectata, un drum necesar, un examen de sustinut ori un principiu de aparat in contextul activitatii profesionale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...