Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), Racii vor incerca sa nu intre in jocuri periculoase care sa impinga o decizie sau un conflict la ruperea relatiilor cu unul sau mai multi prieteni dintr-un grup de idealuri si interese comune, desi situatia va fi complicata, daca nu cumva, pentru unii, chiar exploziva. E nevoie de multa rabdare si autocontrol.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), perioada a planurilor nascute din dorinta de a intelege realitatea, de a gasi o modalitate de a depasi o situatie care se rostogoleste haotic. In afara de problemelor create la locul de munca, se va dovedi ca nimic nu merita atata consum de energie si suferinta.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda si va zapaci multe aspecte de viata ce tin de regimul posesiunilor imobiliare, funciare, al averii, in general, al locuintei personale, in particular si al relatiilor de familie.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), Luna, puternica, in tranzit prin semnul lor zodiacal natal, le va induce incapatanare, indarjire, tenacitate, facandu-i, pentru moment, inapti sa cedeze, sa asculte si sa dea dovada de o atitudine rigida, manifestata mai ales context profesional, oficial, public sau in legatura cu munca si activitatea pe care o executa sau, daca au functie, pe care o conduc.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in casa a VII-a a banilor si beneficiilor in urma relatiilor cu altii (oameni sau institutii). Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, Racii vor trebui sa ia hotarari rapide provocate de o situatie cu impact financiar surprinzator. Rasturnari de situatie in plan financiar/banesc/patrimonial. Nota generala este de evenimente majore, cu impact important asupra existentei lor. Atentie la ceea ce se va intampla, pe 11 februarie si care se poate contura (declansa) inca din 9 februarie.

Sursa: Ziarul Libertatea



Mai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...