Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei nascuti in semnul Racului apartin uneia dintre cele patru zodii Cardinale, care acum sunt in prim-planul activitatii astrale fiind gazdele fazei de Luna Plina, a eclipsei dar si al careului in T format de Luminariile implicate in aceste fenomene astronomice si Pluton.

Fireste, aceasta Cruce Cardinala alcatuita din Berbec, Rac, Balanta, Capricorn este locuita de planete si de Nodurile Lunare, ceea ce le da o greutate specifica mare; este vorba de evenimente importante, cu aer de “destin” care se petrec in acest zile.

Nu toate sunt rele, dar toate sunt primite cu dificultate de catre nativi, ca o povara sau ca o pedeapsa. Unele situatii, blocate de anul trecut de lantul neputintelor astrale, transpuse in viata prin lantul neputintelor omenesti, se pot rezolva, altele se pot complica. Diferenta, de la caz la caz, o face harta cerului din momentul nasterii fiecaruia, fiind vorba de o nuanta si o conditie particulara. Evenimentele astrale ale saptamanii viitoare pun acut insa problema familiei, a patrimoniului, a sentimentelor, a casatoriei si responsabilitatii, a pierderilor si pagubelor asumate, a carierei, a puterii sau a imaginii publice.

Intre 6 si 8 aprilie, o cunostinta (tratata cu multa incredere si respect pana mai ieri) poate trada, poate vadi lipsa de caracter sau poate dezvalui laturi periculoase ale personalitatii, ce nu trebuie sa fie ignorate sau neglijate. Sentimente ranite, atitudine hipersensibila ostilitate fata de persoane dragi, la sfarsitul saptamanii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...