Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie pe Raci ii muncesc tot felul de ganduri. Unele dintre aceste framantari isi au originea in conflictele lor interioare, in procesele de constiinta sau in nevoia de a se adapta la o situatie creata in viata lor care le impune limite, rigori si exigente.

Alteori, poate fi vorba de comunicarea cu cei apropiati, de scolaritate sau de educatie (fapt valabil pentru cei tineri). Pentru cei maturi sau pentru cei are se afla in preajma varstei de 60 de ani, acest tumult interior este provocat de o schimbare de statut profesional care ii alarmeaza. Intre 4 si 6 octombrie dimineata, ei se pot confrunta cu exigente privitoare la modul de viata de fiecare zi sau la deciziile pe care trebuie sa le ia neaparat.

Unele dintre ele privesc partenerul de viata (impacari, separari, conflicte), alteori ii vizeaza pe partenerii de afaceri ori pe rivalii si persoanele cu care se afla in conflict. In acest carusel intra in joc, interesele de familie si pozitia oficiala, publica, functia sau autoritatea care pot fi brusc subrezite sau puse sub semnul intrebarii.

Segmentele de viata patronate de casele I, IV, VII si X se intrepatrund, dand tuturor evenimentelor care se consuma o intensitate si o greutate existentiala considerabila. Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie preocuparile banesti sunt la ordinea zilei. Pe 9 octombrie comportamentul celor nascuti in Rac este marcat de prudenta, calcul precis al consecintelor unor decizii, dialog concis, pragmatism, disciplina, rigoare si autocontrol al emotiilor.

Moment bun pentru toate tipurile de audiere, exprimare publica sau prestatie in contextul verificarii cunostintelor. Pe 8 octombrie Venus va intra in casa a III-a, favorizand relatiilor cu fratii, vecinii si cunoscutii, precum si deplasarile sau toate tipurile de activitati legate de “pamant”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...