Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana importanta pentru ca, in ziua de 5 ianuarie, are loc un eveniment astrologic se se petrece, fireste, o singura data pe an: Luna Plina in Rac.

Este “ziua lor astrala” si, cu niste zile in urma, apoi, pentru niste zile dupa aceasta data, se poate vorbi de un soi de pregatire astrala, de freamat. Aspectul este important pentru ca intensifica latura emotionala (Luna este in domiciliu, deci avem de-a face cu o Luna puternica, ce-si manifesta din plin, toate ipostazele; iar acestea nu sunt de loc putine). Trairile interioare si sentimentele sunt ridicate acum nu doar la cote mari de ardere ci ele devin, uneori, coplesitoare cu atat mai mult cu cat se combina cu amintiri ori cu evenimente de data recenta care au lasat urme nevindecate in sufletul lor.

Nu este un moment al expansiunii firii si al veseliei ci al introvertirii si al subiectivismului: nativii sunt preocupati de ei, de problemele lor, de starile lor, de rezolvarile pe care trebuie sa le gaseasca pentru universul lor plin de hatisurile unui prezent dificil de administrat. Uneori, partenerul de viata al unui Rac se poate simti indepartat brutal sau chiar exclus din acest univers.

Totusi sunt si o serie de aspecte de viata pe care vor sau nu vor fi obligati sa le lase in urma, fie si neepuizate in toate resursele.

Dupa cum, vor fi obligati sa tina cont de o noua realitate ce se arata in viata lor si fata de care trebuie sa se reevalueze si sa se adapteze. In unele cazuri, pentru o scurta perioada de timp dupa 5 ianuarie, se pot inregistra mici imbunatati ale unei chestiuni financiare sau surprize placute ori informatii extrem de utile ce le vor permite rezolvarea cu bine a unei probleme banesti blocate pana nu demult sau ingreunata de prea multe conditionari. Atentie, aspectul se va epuiza repede si va evolua spre o noua blocare daca nu se iau repede toate masurile si deciziile necesare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...