Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), Racii vor fi rezervati si atenti la ceea ce fac partenerii lor de viata sau de afaceri. Ceva ce ii nelinisteste ii face acum, pe acest tranzit astral, care le alimenteaza banuielile, sa se documenteze, sa verifice, sa faca analize si comparatii pentru a sesiza detaliul care le-a scapat si care, o data identificat, sa puna intr-o alta lumina vechile parteneriate si colaborari. Perioada limitativa sau restrictiva cu privire la declaratii si depozitii in fata unor institutii abilitate sa cerceteze sau sa judece.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, fluctuatii banesti; pentru unele persoane poate fi vorba de schimbari bruste ale veniturilor sau lichiditatilor. Aspectul poate capata reflexe favorabile dupa 7 decembrie, cand, in sectorul banilor si avantajelor materiale rezultate din relatia cu alte persoane, se va instala Micul Benefic, ce nu va intarzia sa-si arate forta si valoarea.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, majoritatea celor nascuti in zodia Racului vor face efortul de a se detasa de supararile care au pus stapanire pe ei. Cu totii vor dori sa uite de necazuri, pentru cateva zile. Si, in speranta unei alinari, ei vor cauta vecinatatea artei, a culturii, a religiei, a invataturii si a progresului prin luminare, purificare si calmare a spiritului.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, intensa dinamica sociala. Viata publica, responsabilitatile si notorietatea vor fi factori importanti in viata multor persoane ce apartin acestei zodii. Aceste premize au o legatura directa (mai precis se conditioneaza reciproc) cu aspectele de munca.

Atentie, ca, in ciuda unor directii generale favorabile in plan material, pe 9/10 decembrie, va functiona un aspect extrem de prost. Astfel, nativii ar putea constata pagube provocate de copiii ori de persoanele dragi lor, pentru care ar putea fi nevoiti sa plateasca despagubirile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...