Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In perioada cuprinsa intre 2 si 8 mai cei nascuti in zodia Racului vor avea mereu cate ceva de facut de natura sa le puna rabdarea la incercare.

Desi contextul astral nu este unul dificil sau negativ, tot timpul se da cate ceva peste cap asa incat ei trebuie sa o ia de la inceput, trebuie sa dreaga ceea ce s-a stricat, trebuie sa schimbe din mers tactica, trebuie sa-si faca deseori curaj pentru ca asupra lor se va abate fie plictiseala, fie enervarea; uneori, ii va bate gandul sa lase respectiva chestiune balta si sa o abordeze mai tarziu.

Nu aceasta este si directia sugerata de astre. Dimpotriva. Ei vor fi obligati sa se mobilizeze pentru a duce la bun sfarsit respectiva activitate. Din 8 mai il vor avea pe segmentul lor natal Micul Benefic. Pe 2 mai se poate contura o discreta problema familiala ce trebuie rezolvata cu grija si delicatete. Intre 3 si 5 mai dimineata, pentru unii, mai importante vor fi chestiunile legate de relatiile afective si analiza obsesiva a naturii sentimentelor ce-i leaga sau ii despart de persoana iubita. Luna Plina poate radicaliza relatiile de prietenie impingandu-le pe muchia conflictului.

Intre 5 mai dupa-amiaza si 7 mai unii se vor implica in chestiunile legate de locul de munca unde se pot pun probleme legate de reorganizare si salarizare. Pe 8 si 9 mai nota generala a evenimentelor este una subiectiva.

Le afecteaza mai ales pe femei si-i face pe barbati sa aiba reactii ciudate de mila, de concesie, de iertare pe care apoi le vor regreta; priveste relatiile parteneriale si, daca iertarea de care vorbeam sau cedarea in fata sotului sau a sotiei poate fi un semn de intelepciune, blandete sau echilibru, in relatiile cu strainii, in afaceri si negocieri, aceasta atitudine va sugera doar slabiciune.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...