Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), se pot consuma multe ganduri. Framantarile interioare ale celor nascuti in Rac pot fi provocate de stiri amestecate, si mai bune si mai rele, legate de viitorul sau statutul locului lor de munca. Alteori, un examen ii poate tine in tensiune, concentrati pe eficienta si mobilizarea resurselor interioare.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), nativii vor trai sub impresia dar si sub influenta profund modelatoare a fazei de Luna Noua in Rac, care pentru ei, are o semnificatie sporita. In acest rastimp sau chiar pe 4 iulie, cand se va produce faza, Racii pot primi, mai ales pe cai subtile (vis, telepatie, inspiratie, premonitie, intuitie), mesaje privitoare la deciziile cu o valoare esentiala in destinul lor. Vor incheia etapa pe care au inceput-o anul trecut, pe o faza identica, si vor deschide un drum nou de viata, pentru urmatorul an.

Teoretic, Luna Noua fiind secondata si chiar potentata de Mercur si Venus (chiar daca cele doua planete nu se afla in cel mai bun locas zodiacal pentru natura lor), se poate constitui ca un factor astral pozitiv, cu un procent de noroc. Unul dintre beneficiile de moment ale acestei etape va fi capacitatea de a se interioriza si de a metaboliza aceste influxuri astrale.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, problema banilor este generata nu doar de salariu ci si de alte ipostaze ale activitatii lor – indemnizatii, sporuri – ca urmare a unor sarcini noi de serviciu, a unor functii in care pot fi investiti sau a unor ranguri, demnitati si onoruri publice care, dincolo de notorietate, le pot aduce si un venit (de exemplu premii).

Din 8 iulie isi vor face probleme de constiinta cu privire la acceptarea unei ipostaze publice sau al unui demers cu impact asupra numelui lor. La fel vor sta lucrurile ori de cate ori, sarcinile de serviciu le vor pune probleme de crez, de atitudine sau de conduita. Atentie la tot ceea ce se intampla cu ei sau in legatura cu casatoria ori functia si activitatea lor publica (conflicte, procese, divergente) in ziua de 8 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...