Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Desi, in mod normal, 2 si 3 ianuarie sunt zile libere, unele aspecte rigide, cu nuanta de constrangere, se pot observa prin intermediul discutiilor, a unor atitudini, al conditiilor sau al cadrului legislativ de ultima ora, in privinta unor colaborari, parteneriate, afaceri sau chiar in registrul conjugal. Indiferent de optiune, un nativ din Rac va constata ca, ceea ce doreste sau initiaza el, lezeaza un alt aspect de viata personala – familie, cariera, casnicie etc.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in casa beneficiilor. Pentru ca perioada sederii lui in acest sector este scurta, este bine ca nimic din ceea ce se bazeaza pe banii sau bunurile pe care ar urma sa le primeasca Racii prin intermediul unor tranzactii generoase, sa fie luat in calcul, ca un temei solid, pana la jumatatea lunii februarie, cand Mercur va reveni, dupa retrogradare, in Varsator.

Pe 3 ianuarie, Marte va intra in casa relatiilor afective dar si a relatiilor cu copiii. Relatiile sentimentale vor avea de suferit, pana pe 5 martie, de pe urma unei atitudini exigente sau exagerate. Relatiile nativilor cu copiii se pot complica, aparand atitudini ostile, reactii negativiste, copiii manifestand tendinta de a-i controla, de a-i santaja sentimental pe parinti sau de a le ignora demersurile pedagogice, de unde si fireasca nemultumire a acelora.

Primele semne pot aparea inca din 4, 5 si 6 ianuarie dimineata, cand sunt posibile scenele de gelozie sau dorinta cate unui Rac de a-si “pedepsi” iubitul sau iubita. Intre 6 si 8 ianuarie dimineata, la locul lor de munca, pot avea loc schimbari si masuri organizatorice de genul “una calda, una rece”.

Din 8 ianuarie dupa-amiaza, unii nativi pot deveni antipatici, taciturni, necooperanti. Este perioada cand se acutizeaza cuadraturile la grad perfect intre maleficii care alimenteaza sau exacerbeaza aceasta predispozitie conflictuala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...