Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, presiuni morale generate de revolte si tristeti. Registrul sentimental va fi vulnerabil si le va induce nativilor o stare de nemultumire fata de persoanele de la care asteapta solidaritate si afectiune si care nu vor fi la inaltimea exigentelor; motiv pentru care, cei nascuti in zodia Racului vor deveni critici si ostili, formuland, in chip revendicativ, dezamagirile si pretentiile.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21′, si 4 decembrie seara, axa celor doua case ale sanatatii va solicita aparatul loco-motor, sistemul arterial, regimul hepato-biliar si cel sanguin. Posibilele modificari in regimul muncii si al salarizarii, ca urmare a pretentiilor formulate de catre nativi referitoare la statutul lor de angajati, se pot produce in preajma datei de 3 decembrie, cand va avea loc faza de Luna Plina in Gemeni. Alte cereri, nascute din dorinta de a „arde” niste etape pentru a se afirma mai repede, pot fi respinse ca nejustificate sau deplasate, starnit revolta nativilor care vor lua in calcul solutii radicale (demisie, schimbarea locului de munca, reorientare profesionala, plecare din tara, angajarea in activitati pe cont propriu).

Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37′, si 6 decembrie seara, stari speciale, generate de tranzitul Lunii prin domiciliul ei, in beneficiul nativilor, care vor primi influxuri de natura sa-i motiveze si sa-i mobilizeze pentru gesturi, initiative si determinari personale. Nu toate vor fi urmate de o schimbare vizibila din cauza crucii Cardinale realizate de Luna, Marte, Pluton si Uranus; ea va aduce in prim-planul atentiei proiecte si idealuri care nu se pot rezolva din cauza acestui tip de obstructie planetara si va sublinia nevoia ca nativii sa se concentreze pe aspectele esentiale de viata.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38′, si 8 decembrie, jena financiara, imposibilitatea de a face plati sau cumparaturi curente. Racii vor alimenta starea conflictuala dintre ei si rude.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...