Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, puternice accente ale vietii de familie, poate, chiar, etape de destin in viata Racilor provocate sau conditionate de relatiile de familie care vor primi amprenta astrala a fazei de Luna Noua in Balanta.

Teoretic, sunt mai multe justificari astrale care ne conduc la concluzia ca, pe fond, etapa nu este dificila si nici periculoasa, chiar daca ea va fi traita cu intensitate sau chiar daca, in acest rastimp, unii nativi ar fi obligati de cursul evenimentelor sa ia niste decizii de natura sa protejeze statutul unor rude apropiate si patrimoniul acelora ori chiar al lor, in devalmasie cu al familiei.

Din 7 octombrie, pe acest sector, Mercur va contribui la relansarea unor solutii pe calea dialogului, al compromisului, al negocierii, al intelegerii intelepte. Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, relatiile sentimentele vor fi puternic dezavantajate din multiple cauze sau ipostaze de viata: gelozie, temeri, banuieli, reactii egoiste, tradari, infidelitati (reale sau doar presupuse), separari, instrainari, s-ar putea altera, de la un moment la altul, pe fondul unor situatii vicioase in care copiii au intrat sau pe care le-au creat si pe care parintii vor fi obligati sa le rezolve, in numele si apararea acelora.

Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, daca exista o motivatie reala, se pot aborda unele chestiuni de temei juridic, cu privire la desfasurarea unei activitati platite. Dar, discutiile, o data lansate, nu se vor epuiza in doua-trei zile cat va tine acest aspect astral.

De la sfarsitul zilei de 6 octombrie, se vor manifesta contradictii intre interesele de familie si cele matrimoniale, mai ales daca la mijloc este vorba de un bun materiale (casa, teren, inventar gospodaresc), o chestiune de autoritate si orgoliu ori o ambitie personala intre socri/nativ si sotul sau sotia acestuia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...