Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prietenia, compasiunea, buna intelegere, sentimentele frumoase, general umane, sunt puse la incercare cu deosebire pe 6 si 7 noiembrie. Contextul astral accentueaza subiectivismul, incapatanarea, rigiditatea, ducand la despartiri de scurta durata sau chiar la instrainari definitive ale unor persoane care, pana mai ieri, cooperau in buna regula, intr-un cadru oficial, organizat si care acum nu mai pot gasi nici o punte de intelegere.

Alteori, poate fi vorba de instrainari intre persoane legate de o poveste de dragoste sau doar de o aventura pasagera. In aceste ultime doua ipostaze, gelozia, ascunzisurile si comportamentul vinovat sunt cele care genereaza reactiile intempestive ale cate unui Rac care nu mai suporta nimic, nici macar explicatiile sau scuzele partenerului de suflet.

Tensionate si, de cele mai multe ori, plecand de la ratiuni financiare, se pot dovedi relatiile dintre parinti si copii, fireste daca acestia din urma sunt la varsta adolescentei sau a primei tinereti. Nu faceti speculatii financiare, nu jucati la jocuri de noroc. Nici chiar la loto. Tineti-va banii pentru o bere.

O serie de nativi (mai ales cei la varsta maturitatii sau aproape de pensionare) sunt profund nemultumiti de o serie de clauze contractuale care ii dezavantajeaza: nu le permit renegocieri desi starea de fapt a lucrurilor care a generat acel contract s-a modificat radical ori sunt blocati, de o serie de interdictii sub amenintarea sanctiunilor banesti, sa denunte contractul in sine.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...