Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, posibile (re)pozitionari parteneriale: Pestii iau in calcul o strategie personala de aparare a unor drepturi sau nevoie personale (timp liber, bani, independenta, libertate de miscare si exprimare, progres personal) si incearca sa reconfigureze termenii unui contact prin eliminarea sau adaugarea unor clauze. Aspectul va fi cu atat mai important si, poate, mai greu de sustinut, cu cat unii dintre nativi au primit functii si insarcinari profesionale si sociale speciale.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, va fi vorba despre bani si datorii materiale, despre relatii de la care nativul asteapta o ajutor sau, invers, de la care au primit un ajutor, pe care, acum, trebuie sa-l returneze, despre gasirea unui moment favorabil.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, disconfort personal provocat de comentarii care nu le fac placere. Prezenta planetei Marte, din 9 decembrie a. c, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018, in casa a IX-a, a evolutiei spirituale si a constiintei, va avea rolul de a ara terenul, nelasand loc nici unei iluzii desarte, nici unei amagiri. Timpul, pentru acesti nativi, desi “altoit” brutal de Marte, va fi, in urma acestei crize de identitate sau de cunoastere, vorba lui Proust, unul “regasit”. Planetele care traverseaza semnul Sagetatorului, desi in cuadratura cu Soarele nativilor dar si cu Neptun, modeleaza energic casa a X-a: profesie, succes, simpatie. Teoretic, este vorba de consolidare sau beneficiu. Practic, usoarele note marginale, ca niste corectii necesare, care se vor produce, le vor permite Pestilor sa-si dea seama unde si cum trebuie sa intervina pentru ca proiectul lor major de viata sa prinda contur ori sa devina viabil. Fiind vorba de nuante, de idei care vin si trec cu repeziciune, este bine ca Pestii sa zaboveasca asupra lor de-acum pana pe 12 ianuarie 2018 pentru a le da mai multa coerenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...