Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, relatiile de prietenie vor intra intr-un adevarat colimator. Fie se vor petrece prea multe evenimente deodata care vor pune respectivele relatii intr-o situatie penibila, unii prieteni de-ai Pestilor dand bir cu fugitii sau reactionand egoist, cu indiferenta; fie aceste evenimente vor avea darul de a scoate la iveala adevaratul caracter al acelor persoane. Oricum, cel putin o despartire de un prieten este posibila, daca, nu cumva, detasarea de un grup intreg, pe care Pestele il va parasi pentru a se proteja de riscurile pe care vecinatatea lor le-ar presupune. In cazul relatiilor sentimentale, Pestii vor da dovada, spre propria lor uimire, de intransigenta. Astfel ca, oricat de mare ar fi dragostea lor pentru o persoana, nu-i vor mai tolera aceleia derapajele si complicatiile inutile.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, context astral potrivit pentru combinatii profesionale: planuri legate de acceptarea sau de parasirea unui loc de munca, joc de interese din care mandria si orgoliul nu lipsesc. Uneori, Pestii vor fi tentati sa ocupe o functie numai pentru a demonstra celor din jur valoarea si capacitatea lor si vor face asta dovedind prin munca si nu laudandu-se. Atentie la posibilele tulburari minore de circulatie periferica, de oboseala a inimii sau de fiziologie a membrelor inferioare, in zona de la genunchi spre laba.

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, Luna va tranzita semnul Pestilor si le va da noi stari (de bine) dar si noi sugestii astrale. Astfel, pe fondul a nu mai putin de sase trigoane pe semnele de Apa, nativii vor trai in bai de spiritualitate, de credinta, de sensibilitate superioara, manifestata prin arta, lectura, spectacol, traire artistica. Emotia, duiosia si caldura sufleteasca le vor umple sufletul dandu-le o aura speiala si o prezenta placuta in societate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...