Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, unii nativi “coc” o surpriza financiara; ori soarta le pregateste lor, una ?!

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, rabdare si chibzuinta in scris, vorbit si gest. Pestii vor fi rabdatori, atenti si vor asimila repede tot ceea ce vine spre ei sub forma de sfat, informatie, invatatura, lectie.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, probleme de familie: unele de natura vestilor ce trebuie analizate, alte sub forma evenimentelor ce trabuie gestionate; uneori, raspunderea sau solidaritatea lor cu treburile membrilor de familie s-ar putea interfera cu propriile lor indatoriri si responsabilitati profesionale.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018. Jupiter se va afla, pentru un an, in casa a IX-a a perfectionarii profesionale, a reprezentarilor despre lume si viata, sector zodiacal din care va lucra pe mentalul superior al nativilor, modelandu-i si reconfigurandu-i, proces anevoios si, uneori, dureros, fiind insotit de revolte, rezistenta, respingere sau spaima de viitor.

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, viata afectiva traita intens. Sentimente bogate, avalansa de stari si senzatii ce se amesteca, solicitand intens sectorul “suflet”.

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, prilej de mandrie si satisfactie profesionala determinata de o performanta sau de un succes la locul de munca. Atentie la toate informatiile, sugestiile, aluziile sau avertismentele care ajung la urechile lor cu privire la o problema financiara, materiala, patrimoniala sau la un avantaj, dar, favor, legat, cadou, liberalitate. Posibil succes intr-o negociere sau tranzactie in care e nevoie de multa subtilitate si finete, de diplomatie si luciditate. Atentie, la felul in care un partener ar putea prejudicia sau obstructiona drumul ori interesul unui Peste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...