Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, nativii vor da dovada de abilitati tehnice (ei neexceland la acest capitol). Pot acumula niste cunostinte necesare sau putina practica, astfel incat sa se descurce singuri in chestiunile curente. Buna perioada pentru a invata, asimila, memoriza. Totusi nu e momentul potrivit sa rascoleasca ganduri si amintiri neplacute.

Oricum, nu le vor rezolva, acum. Intre 9 si 10 ianuarie, tocmai spuneam ca nu e bine sa intre in universul tulbure al amintirilor si iata ca tranzitele acestor zile ii obliga sa reintre in calapodul situatiilor cu care s-au familiarizat deja, al inconvenientelor familiale si parteneriale.

Doar ca, Pestii vor avea de partea lor o platosa suava care, in ciuda fragilitatii ei, ii va apara de atacuri, conflicte sau situatii absurde care i-ar supara sau intrista. Cele patru planete care strabat semnul lor zodiacal sunt de natura sa le vindece sau sa le anestezieze suferintele provocate de ipostazele de viata prin care vor fi obligati sa treaca prin oferirea unei compensatii de ordin moral, artistic, spiritual, cultural, religios. Va fi o alinare.

In plus, Marte si Venus, in semnul lor natal, le vor aduce chef de viata, placerea de a visa, de a construi, de a spera, de a se lasa purtati de aripile inspiratiei sau imaginatiei detasandu-se prin asta de elementele dizgratioase ale realitatii inconvenabile lor.

Intre 11 si 12 ianuarie, Pestii vor observa micimea umana a unor personaje care fac tot ce pot sa se compromita in ochii lor. Nici nu se mai obosesc sa se supere. Pur si simplu ii vor ignora. Pe 12 ianuarie Mercur va intra chiar in aceasta casa a prieteniei si le va da taria necesara sa ridice garduri, ziduri si bariere intre ei si cunostintele care nu mai au ce cauta in ograda lor.

Pe 13 ianuarie, intre bani, munca si statut social se realiza o armonie deplina ce poate fi speculata sau care, si fara efortul nativilor, poate crea oportunitati profesionale si materiale remarcabile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...