Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 6-12 Mai 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 6-12 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 mai, pana spre seara, Pestii ar putea fi chemati sau obligati sa ia parte la discutii referitoare la un contract, ai carui termeni ar trebui redefiniti, daca este vorba de unul in derulare, sau de stabilire a conditiilor viitoare, daca este vorba de un proiect. Nu e chiar cel mai bun moment pentru a discuta si argumenta ori pentru a-si sustine interesul si punctul de vedere pentru ca, in acea zi, va functiona un patrat mistic pe semnele Mutabile, care-i va afecta in mod direct. Intr-o astfel de situatie, se onoreaza invitatia, se participa decent la discutie, fara inflacarare sau combativitate, si se cere un timp rezonabil de gandire. Aceste discutii ar trebui reluate cu succes dupa 4 – 6 iunie a.c.

Intre 6 mai (dupa ora 21:21′) si 9 mai dimineata, posibile urgente financiare motivate de o restanta ori de un eveniment neprevazut. Nu sunt excluse micile surprize placute care pot rezolva, pentru moment, o “jena” financiara. E de vazut insa cu ce pret se va asocia aceasta mana de ajutor.

Intre 9 mai (dupa ora 08:21′) si seara zilei de 11 mai, tulburare a gandurilor. Mintea Pestilor intra parca in revizie. Nu mai cred in nimic si nimic nu pare a fi cert pentru ei; nu vor mai sti pe ce sa se bazeze, pe fondul unor informatii care ii destabilizeaza. Nativii nu ar trebui sa se piarda insa cu firea si sa aiba puterea de a ramane calmi si rationali, verificand veridicitatea acelor stiri. Unele pot fi doar zvonuri, barfe, enormitati debitate de iresponsabili sau “strambe” ale unor apropiati. Faza de Luna Plina in Scorpion, din 11 mai, se va revarsa intens asupra lor. Posibile crize de constiinta, regrete si amaraciuni care tasnesc brusc, din fundul sufletului lor, tulburandu-le, pentru o ora sau pentru o zi-doua, tihna necesara.

Intre 11 mai (dupa ora 20:00′) si 12 mai, posibile ipostaze publice, oficiale sau activitati care se desfasoara in fata unui public, a unui auditoriu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...