Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, abordare corecta si principiala a chestiunilor ce tin de o colaborare sau de un contract.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, posibilitatea de a identifica solutii, de a reechilibrare balanta financiara. Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, moment al maximei sensibilitati, al intuitiilor si imaginatiei creatoare, a inspiratiei, a hipersenzorialitatii, a starilor telepatice. Zile bune pentru lecturi care le-ar putea revela un univers nou de cunoastere, care i-ar putea apropia de adevar, care le-ar oferi satisfactii estetice, artistice, spirituale, religioase sau culturale deosebite. Rastimp al ruperii de realitate, al detasarii de contingent, al dedicarii unor preocupari superioare. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului ceea ce le va permite sa vada mai bine (sau sa descopere) natura reala a unor relatii de prietenie cat si valoarea sau lipsurile unor cunoscuti. Fireste, aceste lamuriri interioare le vor permite sa ia deciziile cele mai adecvate in cunostinta de cauza.

Din 12 ianuarie, dupa ora 09:05, Luna va tranzita casa a X-a a ridicarii in rang social prin valorificarea superioara a meseriei si a calitatilor personale, ceea ce va permite celor care desfasoara activitati publice sa se bucure de simpatie, pretuire, notorietate, “presa buna”, apreciere, aplauze. Nota generala a saptamanii va fi data de relatia buna a celor patru planete plasate in semne de Apa (Pesti/Scorpion) care le ofera cadrul astral favorabil salturilor personale in plan mental, psihic sau in cel al cunoasterii de sine, conditii necesare pentru evolutia ulterioara. Impulsurile si dinamica impusa de planeta Marte vor constitui un cadru de referinta pentru urmatorii doi ani si el va reprezenta, in urmatoarele doua saptamani, un imbold real, pentru ca pestii sa dea curs initiativelor personale care stau si asteapta de mult timp sa prinda viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...