Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, univers interior dezordonat sau tulburat, de-a valma, de amintiri, de stări organice, de sensibilitățile organismului la modificările meteorologice. Discrete tulburări de ritm cardiac sau tulburări ale circulației periferice. În acest univers mai puțin coerent ca direcție de viață, Peștii pot da curs unor proiecte menite să le aducă bani.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va da sectorului care controlează conștiința, aspirațiile, idealurile, crezurile și convingerile numeroase motive să se delimiteze de instituții, idei și proiecte, să se dezică de unele persoane, să renunțe, scurt și fără prea multe procese de conștiință, la preocupările personale care, până nu demult, îi motivau; acum, nivelul de înțelegere la care au ajuns nu mai este satisfăcut de acest stadiu, și atunci, pe fondul unei intuiții de excepție, care va funcționa până la 1 noiembrie, Peștii vor găsi culoarele adecvate pentru a înlătura piedicile care stau în calea evoluției și împlinirii lor intelectuale, culturale, spirituale, religioase spre care aspiră.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, interes major pentru activitățile de compensare care privesc și cauze nobile, de largă respirație umanistă, care, pentru a fi puse în practică, au nevoie de zestrea specifică nativilor: sensibilitate sporită, putere de convingere, etc.

Numeroasele aspecte pozitive care se realizează între cele trei semne zodiacale de Apă îi pot alimenta pe nativi cu o energie subtilă care le va permite să se cupleze la idei și forme de activitate care să le „deschidă ochii” asupra unor realități și adevăruri pe căi speciale (vis, telepatie, clarviziune, premoniție, presimțire, asociere de idei).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...