Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 5-11 August 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, stare de izolare fata de cunoscuti sau chiar fata de cei dragi. Pestii vor izolare, singuratate, posibilitatea de a medita, de a-si recalibra intentiile, fortele si deciziile. Banii vor fi unul dintre motivele acestui “dezechilibru” pe care trebuie sa-l rezolve, pentru a putea merge mai departe.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, foarte multa imaginatie, forfota a ideilor care reprezinta cam tot atatea posibile directii de viata si actiune, mai ales ca, nu putini sunt Pestii care doresc, in aceste momente, sa schimbe multe lucruri in viata lor; totul, daca se poate.

In seara zilei de 7 august, se va produce faza de Luna Plina in Varsator. Fenomenul astronomic, cu profund impact astrologic ce va produce pe casa a XII-a a cerului lor astral, indica sansa unor descoperiri, in stare de somn, in vis, in transa, printr-o revelatie sau chiar printr-un proces mental care tine de luciditate si de ratiune in care faptele trecutului vor fi puse altfel in ecuatie, ceea ce le va permite nativilor sa ajunga la adevar, sa descopere esenta lucrurilor, sa sesizeze insesizabilul de pana acum. Faza de Luna Plina va influenta, pentru unii decisiv, casa muncii; Pestii fara plasament ar putea gasi un loc de munca, poate chiar mai bun decat sperau sau decat ar fi fost tentati sa accepte, in disperare de cauza. Altii insa pot fi “rasplatiti” cu o functie sau cu responsabilitati care nu se incredinteaza oricui, motiv pentru ca ei sa se simta pretuiti si maguliti. Atentia lor trebuie indreptata spre functiile inimii si spre sistemul vascular, din plin incercate de aceasta etapa astrala. E nevoie de repaus, prudenta, “mila” fata de propriul organism si medicatie adecvata.

Intre 9 si 11 august dimineata, rastimp in care Pestii se vor relaxa, se vor bucura de viata, se vor ocupa de aspectul lor si…vor arata bine. Din 11 august, dupa ora 08:27′, vor reveni in actualitate problemele banesti stringente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...