Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dimineata zilei de 31 octombrie se arata a fi una schimbatoare, divergenta, enervanta, nemultumirile sau contradictiile conturate in zilele anterioare continuand sa-i exaspereze pe nativi.

Dupa ora 12 a zilei de 31 octombrie, se realizeaza mai multe aspecte armonice pe cele trei semne de Apa, ceea ce le va conveni de minune nativilor. Unii vor deveni mai sensibili, altii mai romantici, unii mai intuitivi, altii mai inspirati, unii mai detasati de contingent si mai predispusi sa se dedice (sau chiar sa se cufunde pana la uitarea de sine) unor activitati ce le dau satisfactie, energie, bucurie spirituala cum ar fi lecturile, meditatia, auditiile muzicale, spectacolele de teatru, rugaciunea, viata spirituala, creatia artistica sau arta interpretativa in ipostaza de profesionist sau practicata ca hobby ori violon d′Ingres.

Viata afectiva poate fi tumultuoasa dar si mai tulbure, prin intensitatea trairilor si vocatia impulsurilor interioare care ii imping, uneori, pe acesti nativi, sa aiba initiative mai putin controlate. Subiectivismul, egoismul, gelozia se amesteca, in cantitati diferite, dupa firea si varsta sau educatia nativilor, creand stari de spirit patimase, pitoresti dar obositoare si exagerate.

Pe 3 si 4 noiembrie, munca poate fi o sursa de bucurie, de mandrie sau de orgoliu pentru Pesti. Dorind sa se puna in valoare, ei vor reusi sa faca o impresie excelenta la locul de munca sau acolo unde le-a fost incredintata o responsabilitate. Rastimpul cuprins intre 5 si 6 noiembrie reprezinta cea mai incarcata dar si cea mai provocatoare ipostaza astrala a saptamanii.

Contextul este unul pozitiv, ofertant si multe conjuncturi care se vor naste ii vor conduce pe nativi, de-a lungul unui an, de-acum incolo, la succes, progres, echilibru material sau profesional. Negociati cu calm si inteligenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...