Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 31-06 Ianuarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31-06 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 31-06 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Este greu de spus ce pot sa faca Pestii, In primele ore ale zilei de 31 decembrie In ipostaza ca nu dorm la acele ore, se pot lasa antrenati de fluxul memoriei si sa treaca In revista relatiile de prietenie cu persoanele care s-au dovedit In ultima vreme, cam strambe. Vor dori sa se convinga ca nu au gresit atunci cand au luat unele decizii.

Intre 31 decembrie (dupa ora 03:29′) si 2 ianuarie la pranz, perioada de taina, Pestii se vor ascunde In universul lor de ganduri, vise si proiecte, se vor izola de chemarile si provocarile prezentului. Astfel, cum vor scapa de obligatiile cotidiene, se vor cufunda Intr-un univers care, prin satisfactiile oferite va compensa cenusiul unei existente monotone.

Intre 2 ianuarie, dupa ora 11:58′, si 4 ianuarie, pana la ora 18:20′, va fi vremea Pesti. Acestia vor avea In casa I, a personalitatii, patru planete dintre care Micul Benefic. Vor fi zile pline de avant, de speranta, de emotii pozitive, poate chiar de sentimente Impartasite In doi. O stare interioara de bine le va da aripi pentru proiectele lor sau curajul necesar pentru a rezolva aspecte dificile de viata personala.

in seara zilei de 4 ianuarie pana pe 6 ianuarie, se pot ivi plati urgente, se pot confrunta cu scadente, cu recalculari care, fireste, nu le vor face placere. Din 4 ianuarie, Mercur va reveni, pentru aproximativ o saptamana, In casa a X-a, ceea ce, pentru unii, poate fi un bun prilej de a relua o discutie abandonata cu un timp In urma In directa legatura posibila asumare a unui rol public, cu acceptarea unei functii sau cu valorificarea unei oportunitati de imagine. Aceasta situatie ar presupune acceptarea unor sacrificii de viata personala, a unor eforturi fizice, psihice si morale care le pot pune sanatatea In pericol si ele trebuie luate serios In calcul, oricat de flatante sau de bine platite ar fi aceste Indatoriri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...