Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Planete multe, impresii multe, provocari multiple, ecouri fara sfarsit, suflet cufundat in vibratiile unui ocean de trairi interioare, dintre care putine sunt realiste, plauzibile sau demne de transpus in viata.

Casa a VII-a pare a fi in suferinta mai ales pe 6 si 7 februarie, cand ceva nu merge, se strica: fie niste aliante, fie o colaborare, fie un parteneriat. Cate o casnicie poate trece printr-un moment critic, mai ales daca perioada amintita nu este decat reperul in timp al unui moment critic ce permite descarcarea nervoasa sau revarsarea de nemultumiri si trairi refulate acumulate de-a lungul timpului. In relatiile cu strainii aceste disensiuni insa vor sadi in constiinta indoiala, neincrederea, nemultumirea sau obida.

Luna Plina priveste cele doua case ale sanatatii cu marcaje care nu sunt noi: 3 si 4 februarie sunt zile de stres pentru inima si artere, pentru ochi si coloana vertebrala, pentru partea inferioara a gambelor. Contextul se repeta pe 6 si 7 februarie. Al doilea domeniu astral atins de acest fluviu de energie cosmica revarsat asupra noastra este cel al activitatii de fiecare zi, cu sarcini de serviciu, raspundere, efort si salariul promis.

Aici apar oferte, ca din senin, apar invitatii de tot felul, justificate de pretuirea calitatilor nativului dar si de nevoia de a-l avea pe acela activ, intr-un colectiv. Multe dintre aceste propuneri dau peste cap echilibrul de fiecare zi: daca accepta oferta atunci trebuie sa se invoiasca si cu o posibila schimbare de ritm de munca, de program, de stil de viata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...