Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 30-06 Decembrie 2019


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Decembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 30-06 Decembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 noiembrie, în atitudinea unor persoane născute în acest semn zodiacal se va observa o relativă “îmblânzire”: Peștii se pot arăta mai concesivi sau mai înțelegători față de derapajele unor prieteni, asta după ce tot anul i-au sancționat drastic pe cei care au depășit măsura și au încălcat niște reguli de conduită sau de dialog.

Ceea ce se va petrece din 2 decembrie, când planeta Jupiter va începe să tranziteze acest sector al relațiilor de prietenie, și până pe 19 decembrie 2020 nu va avea darul să schimbe fundamental raporturile lor cu cei apropiați, dar îi va obliga să fie atenți la aspectul moral și la onestitatea felului în care ei se vor plasa în relația cu o persoană sau cu un grup de cunoștințe cu care trebuie să colaboreze.

Dacă atunci când va fi vorba de atașamente, simpatie, prețuire, Peștii nu se vor schimba fundamental, arătându-se la fel de categorici ca în trecut, când va fi vorba de nevoia sau de obligația de a conlucra cu aceștia la un proiect, va interveni o binevenită notă de înțelepciune, ei reușind să separe propria lor nemulțumire, dezamăgire sau chiar antipatie de relațiile publice sau de normele impuse de cadrul organizat care îi reunește și căruia trebuie să i se supună decent.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibilă stare de alertă, de agitație (aparent) nemotivată, generată de o tulburare a sistemului neuro-vegetabil răscolit de stres și oboseală; solicitare vasculară și venoasă.

Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, perioadă excelentă, modelată de tranzitul Lunii prin semnul lor zodiacal, care le va spori farmecul și le va da posibilitatea “să fie ei înșiși”, simțindu-se, indiferent de împrejurările exterioare, în largul lor. Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, chestiuni bănești obișnuite.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...