Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fac ce fac si depasesc o mica problema financiara, pe 30 mai. Apoi, pe 31 mai si 1 iunie, pestii se dedica filosofie de viata, meditatiei, credintei, rugaciunii, muzicii, terapiilor sacre, etc.

Este o perioada buna pentru refacere interioara mai ales ca, pe 1 iunie Luna in tranzit prin Scorpion va alcatui cu Venus in Rac si planetele din Pesti un trigon regal de care trebuie sa profite. Uneori, pentru ca sensibilitatea lor atinge cote “extrasenzoriale” unii, mai dotati sau deja cu experienta prin practici spirituale, pot avea parte de vise premonitorii, inspiratii, presimtiri, telepatii, viziuni anticipative. Cei dotati cu talent pot avea o excelenta perioada pentru creatie in indiferent ce domeniu artistic, estetic, cultural, intelectual.

Pe 2 si 3 iunie insa astrele le pregatesc ceva. Nu toti, fireste vor intra in acest con de intamplari dar unele persoane (mai ales cei maturi) pot infrange o blocada sociala sau profesionala, prin succes sau pur si simplu printr-un lant de imprejurari care pot fi definite, mai pe scurt, noroc, dar care, la o mai atenta analiza arata mai mult a interventie majora a unor factori externi (oameni si institutii) in destinul lor. Unora li se deschide un drum social nou, prin functii si posturi publice sau onorifice la care sunt chemati prin desemnare sau recomandare.

Se pot naste noi tipuri de activitate care sa-i relanseze profesional sau care sa le deschida noi cai si forme de manifestare a competentei lor. Este un fel de moment 0 in postura publica, un punct de la care o serie de detalii din viata lor vor disparea si altele noi isi vor capata locul necesar. Pe 4si 5 iunie o serie de observatii pe care le vor face in legatura cu o niste prieteni sunt de natura sa-i indeparteze de aceia, pentru ca ii dezamagesc sau ii amarasc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: