Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fac ce fac, si Pestii iar ajung la problema banilor sau la o chestiune nerezolvata, amanata, care ii macina. Este adevarat ca, in cele mai multe cazuri, chestiunea in sine are un grad de dificultate real care justifica tergiversarea sau prelungirea procesului de intrare in normalitate.

De aceea, pe 30 ianuarie, ei nu trebuie sa se supere prea tare pe soarta lor, daca vor fi nevoiti sa se ocupe de ceea ce lor, in acest moment, nu le face de loc placere: bani, facturi, documente, dialoguri cu reprezentantii unor institutii. Intre 31 ianuarie, 1 si 2 februarie, pana la ora 18, Pestii prind viata dar, felul lor de a se manifesta nu este unul vizibil, trait in public, ci este in interioritatea lor, intr-un plan al constiintei lucide sau al proiectiilor in viitor ce privesc un proiect concret.

In mod ciudat nu se vor lasa cuprinsi de tentatia evadarii in visuri sau in reverii rupte de realitate, pentru ca acum au un scop precis caruia i se dedica. Ambitia pune stapanire pe ei si se apuca sa lucreze. Uneori, vor sa-si dovedeasca lor insisi cat de puternici, de eficienti si, in final, cat de “buni” sunt.

Au nevoie de suportul moral al dovezii ca sunt in stare sa depaseasca unul sau mai multe obstacole, ca fac fata presiunilor, ca nu se lasa infranti, ca nu abandoneaza.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, se pot ivi ipostaze profesionale flatante care privesc un rol important intr-un context public, o functie, un succes, o afirmare originala.

Din 5 februarie, se pot indeparta de o serie de persoane din cercul lor mai vechi de cunostinte, se pot insingura pentru a ramane cu gandurile lor nebruiate de ideile celor din preajma. Alteori, pot accepta dialogul cu persoane straine sau intr-un cadru oficial daca aceste discutii sunt utile, practice, concentrate pe chestiuni de metoda si abordare a unui proiect care le sta la inima.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...