Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 30-05 August 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-05 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 30-05 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 iulie, mare risipa de cuvinte, de idei, de ipoteze de viata. Nativii se pierd in analize, rascolesc amintirile, amesteca trecutul cu prezentul si nu ajung la nici o concluzie utila lor. Un rol perturbator in tot acest vartej de atitudini si discutii il joaca familia de care apartin prin nastere.

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), starea lor de spirit va fi diferita de la o clipa la alta: Pestii, cand se vor simti bine, liberi, fericiti, bucurandu-se de tot ceea le ofera viata, fie chiar si in conditii modeste, pe masura existentei lor, cand vor cadea pe ganduri si se vor intrista.

Ceea ce ii va supara va fi pierderea sperantei cu privire la un progres, la schimbarea pe care doresc sa o faca in viata sau in profesia lor si care se dovedeste, deocamdata, imposibila. Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), se poate petrece ceva important pentru viitorul lor profesional, adica se va ivi o raza de Soare, caci despre Soare este vorba in contextul fazei de Luna Noua (Soare in conjunctie cu Luna in zodia Leului) care le va deschide usa spre o solutie ce presupune valorificarea meseriei, a calitatilor si insusirilor personale.

In planul sanatatii, desi perioada va pune la incercare cordul si, secundar, sistemul venos, ea va ramane pozitiva prin vigoarea trupeasca si forta organismului de a se recupera, pe care o va insufla. Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, discutii concrete despre un contract sau despre conditiile unei rezolvari.

Desi, in casa a VII-a, se va afla Mercur, care sustine gandirea logica si practica, desi se va afla si Venus, Micul Benefic, totusi, nativii trebuie sa tina cont de un important sir de blocaje, opozitii sau conditii care vor ingreuia dialogul si initiativa. Unele privesc (sau decurg) din functie, rang, demnitate, nume, altele din chiar clauzele unui contract.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...