Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, analiza atenta a multor relatii parteneriale. Pestii vor opera, contrar firii lor impresionabile si sensibile, ba uneori, chiar, influentabile, dominate de impactul emotional al evenimentelor, cu obiectivitate, cu spirit practic, cu onestitate si cu logica. Vor incerca sa afle ce este in avantajul lor si vor incerca sa modifice orice neajuns relational, pentru a face o colaborare, un parteneriat sau o convietuire in doi cat mai armonica pentru ambele parti.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, oportunitati pentru a valorifica bunuri mostenite, ipostaze placute sau avantajoase prin darurile sau avantajele carte li se vor face intr-un context financiar ori material. Solutii, deocamdata la nivelul intentiilor, clarificari interioare, privitoare la administrarea unui bun pe care il detin sau in posesia caruia urmeaza sa intre, dupa procedurile legale necesare.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, impulsuri resimtite inlauntrul lor, puternic motivante, care le ocupa mare parte din timp, facandu-i sa se concentreze pe nevoia de a iesi dintr-un impas personal sau profesional, dand curs unor initiative nutrite de mult timp dar, pentru care, niciodata, nu au avut taria sa le abordeze hotarat. Acum, ceva, un argument, un indemn, o incurajare ori o situatie care atinge pragul limitei va functiona ca un factor declansator, determinandu-i sa treaca, concret, la fapte, ceea ce este un fapt pozitiv, un factor de progres, de afirmare sau de transformare personala a Pestilor.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, agitatie in plan profesional, provocari, dorinta de afirmare, activism, mobilizarea resurselor personale pentru a face fata unor solicitari care-i incanta prin premizele lor favorabile. Pestii nu trebuie sa se lase descurajati de piedicile de moment sau de scepticismul unor apropiati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...