Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 29 august Pestii nu sunt in apele lor. Ceva difuz, neclar lor dar resimtit neplacut in organism ii pune pe ganduri.

Poate fi o stare trecatoare provocata de nesomn, de epuizare, poate fi consecinta unei imprudente fizice (antrenamente, munca), poate fi provocata de o surescitare nervoasa ce se reflecta la nivelul presiuni arteriale, a irigarii cu sange a inimii, de o tulburare a sistemului nervos cu substrat organic neidentificat. Superficial vorbind, unii ar zice ca “n-au nimic”.

Totusi, acest semnal de alarma trebuie luat in calcul si elucidat printr-un viitor consult. Din dupa-amiaza aceleiasi zile pana pe 31 august dimineata, Pestii sunt beneficiarii unui tranzit de exceptie, faza de Luna Plina in Pesti, ce se va produce in seara zilei de 29 august. Ea le va slefui existenta pentru un an de acum in acolo, trasandu-le jaloane de care nu vor fi constienti imediat dar, intr-o etapa ulterioara, meditand, vor trage concluziile necesare.

Un circuit de un an se inchide chiar daca o serie de evenimente nu se vor fi epuizat sau nu vor fi produs toate efectele scontate. Acum e timpul pentru o noua dimensiune legata de o noua realitate astrala ce va intra in rezonanta cu individualitatea fiecarui nativ in parte. Pe casa a VII-a, cea a relatiilor parteneriale, aceasta etapa poate produce efecte imediate, prin oferte, intelegeri si asocieri care ii pot lua pe nepregatite pe nativi ori, pe care le luau in calcul de mai mult timp dar nu se crease culoarul astral necesar pentru materializarea lor.

Intre 31 august dupa-amiaza si dimineata zilei de 2 septembrie unii Pesti se vor preocupa de bani, dovedindu-se responsabili si grijulii. Intre 2 septembrie dupa-amiaza si 4 septembrie pot vorbi in public frumos si echilibrat, pot invata cu spor sau se pot recrea in aer liber.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...