Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 29-04 August 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, posibile gesturi, modeste ca valoare, care pot aduce o echilibrare de moment a balantei financiare personale, poate, si ca urmare a unui ajutor (imprumut, pasuire, scutire, etc.).

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, stari de spirit nu totdeauna convenabile sau confortabile pentru nativ; de exemplu: amintiri care dor, trairi dezamagitoare, renuntari la idei si proiecte dragi inimii lor. In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, semn pe care il va tranzita pana pe 26 august a.c., prilej cu care va actiona in perimetrul casei a V-a a sentimentelor, a relatiilor cu copiii si a creativitatii. Cea mai importanta semnficatie, a acestui tranzitul este posibilitatea conceperii unui copil, chiar si in cazul unor femei care nu mai spera intr-o posibila sarcina. Al doilea aspect priveste relatiile dintre parinti si copii care se pot ameliora. Viata afectiva va fi intensa, cam lacrimogena si poate prea insistent exprimata de catre femeile nascute in acest semn, care, parca nu mai au rabdare sa traiasca o poveste de dragoste; lipsa de masura o poate insa strica chiar de la inceput. Tranzit util prin valorificare inteligenta a emotiilor superioare de catre creatori sau interpreti.

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, reactii speciale (cereri, explicatii, provocari la dialog) pe fondul unor activitati care trebuie sa capete o forma de manifestare mai justa, mai legala, mai eficienta si mai productiva. Fara a face o criza de orgoliu, Pestii se vor lauda, vor formula cereri si vor ridica pretentii incepand, fireste, cu retributia si terminand cu orarul, programul de lucru, natura sarcinilor de serviciu, reusind sa-si impuna punctul de vedere si sa-si apere interesul. Moment al satisfactiei profesionale dar si al vanitatii.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, rigoarea si selectia relatiilor de prietenie va duce la “imputinarea” lor…

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...