Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 noiembrie, Pestii par mai detasati de cele “lumesti”: citesc poezie, filosofie, se roaga, asculta muzica clasica, doresc sa fuga de realitate, pentru a uita de sine, privind cu nesat filme, mergand la teatru, la opera, la filarmonica, preferand o muzica tamaduitoare, care sa-i introduca in armonii sonore, menite sa le faca sufletul sa vibreze si el o data cu partitura.

Parintii-Pesti vor fi mai indulgenti cu copiii lor, ii vor coplesi cu dragostea lor, cu atentii sau cu mangaieri. Cei tineri se tin de povesti de dragoste si de aventuri. Intre 30 noiembrie si 2 decembrie, pana la pranz, registrul se schimba brusc si categoric. Tranzitele acestei perioade au un impact puternic asupra relatiilor de cuplu, cu acte sau fara acte de casatorie, pe directia unei lamuriri a situatiei.

Pestii devin categorici intr-o chestiune de viata si de viitor. Pe o alta directie, ei pot fi implicati in discutii de principiu, legate de o posibila semnare a unui contract sau de perspectiva desfasurarii unei activitati ce va face, mai tarziu, obiectul unei intelegeri. Este momentul luciditatii, al ratiunii. Pentru unii, aceste zile pot aduce provocari speciale in planul carierei, functiei sau al ridicarii in rang.

30 noiembrie poate fi o zi importanta prin decizia pe care trebuie sa o ia un Peste, drept care trebuie sa analizeze oferta cu calm si obiectivitate si sa nu intre in panica, speriindu-se ca e prea mare raspunderea si prea grea responsabilitatea care i se ofera. De aceea, este indicat sa nu piarda din vedere obiectul principal al momentului, prin risipirea in sfaturi de taina si discutii fara finalitate cu persoane care nu au de-a face cu problema. Pentru a da o sansa fructificarii unei oportunitati sunt de evitat aceste discutii pe 30 noiembrie si, apoi, pe 3 si 4 decembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...