Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, tulburari interioare, difuze, neclare ca sursa sau ca directie; Pestii nu vor sti de unde li se trage, asa… din senin, o tristete, o nerabdare, o asteptare infrigurata sau teama de necunoscut.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, Luna se va afla in sectorul lor natal si le va oferi posibilitatea “sa-si revina”, prin cufundarea in apele specifice elementului astral caruia ii apartin. Pestii vor avea tendinta sa se izoleze de factorii de stres, vor evita conflictele, nu vor aborda, in aceasta perioada, subiectele importante din viata lor, temele solicitante, vor evita aglomeratiile umane, vor dori calm, liniste si vor avea nevoie de singuratate ca de un balsam sufletesc. Relatiile armonice pe care, Soarele natal si planetele in tranzit prin Pesti le vor face cu planetele din zodia Scorpionului vor avea, asupra lor, efectul unui somnifer sau al unui pahar cu vin care ii va purta intr-o lume a valorilor spirituale, religioase, artistice, culturale, intr-o lume alcatuita din armonie.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, ei vor fi obligati sa coboare cu picioarele pe pamant si sa se ocupe de “mizeriile” vietii de fiecare zi: plati, onorarea facturilor, cumparaturi, efortul de a dramui banii. Situatii de-a mirare, stiri legate de un bun sau de o valoare patrimoniala in jurul careia se vor naste discutii. In tot acest vartej va fi o parte buna (promisiunea sau chiar certitudinea unui castig ori a unui beneficiu) dar si tevatura pentru a-l obtine.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, efort de stabilizare in mentalitate, convingeri si atitudine pentru a lua cele mai utile si adecvate decizii; Pestii vor trebui sa invete lectia pragmatismului si utilitarismului. Nota generala a saptamanii va fi data de revoltele interioare care vor pune intr-o alta lumina oamenii, faptele si ideile pe care le admirau si in care credeau fara echivoc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...