Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, univers interior zdruncinat de presimtiri, stari de spirit stranii, atasament fata de idei ciudate, care le acapareaza atentia, somn dificil, vise ciudate, uneori prevestitoare. Luna Noua in Varsator, ii pregateste pe nativii din Pesti, pentru o etapa noua, in care vor trebui sa fie fermi, activi, prezenti, puternic inserati in activitatea curenta si in viata reala: un fel de trezire sau de iesire ce va sa vina din hibernare.

Nu vor fi excluse micile revolte interioare, dezamagirile sau repulsiile resimtite fata de oamenii, faptele sau ideile in care au crezut si care acum ii dezamagesc. Alteori, se vor supara pe ei insisi pentru concesiile facute sau pentru slabiciunile dovedite in anume situatii tulburi.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa banilor si ii va pune in situatia de a se implica in activitati lucrative. Unele persoane se pot afla in situatii presante (termene limita) pentru a efectua plati sau a face cumparaturi urgente dar pentru care nu dispun de fondurile necesare. Timp de o luna, nativii ar trebui sa caute solutii pentru a castiga bani.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, Luna le va tranzita semnul zodiacal natal si-i va mangaia cu influxuri bune, blande, conferindu-le calm si stare de bine sufleteasca sau trupeasca, ori bucurii in plan personal.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, Luna va activa casa banilor castigati din efort propriu si le va da idei cu privire la felul in care si-ar putea schimba regimul financiar. Tot in casa a II-a, se va instala, in tranzit, planeta Venus care, din 3 februarie pana pe 6 iunie, va dinamiza acest sector.

De multe ori, prezenta ei le va fi favorabila, ajutandu-i in momente dificile sa faca rost de bani. Totusi, tranzitul complicat si atipic, le va crea si numeroase sincope banesti. Din 3 februarie, Luna se va afla in casa III-a, si va da greutate si mult temei interventiilor lor verbale in situatii oficiale: sedinte, sesiuni, examene.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...